En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

måndag 29 juli 2013

Nu börjars det bygga muskler på riktigt!

Hallå på er alla!

Tänkte berätta lite om vår träning den senaste tiden, det har gått bra för all fyra den senaste månaden:)

Kalle har varit flitig och tränat på så pass bra att han har gått vidare på tre steg! Kalle har gått vidare på: Brygga, Pullups och mage. Riktigt kul för han!! Så nu börjar träningen snart visa att den ger resultat, de första månaderna är som sagt mest för att lära musklerna hur de ska jobba ihop och så.

Har inte så mycket info om Lucas och Olle mer än att det har gått bra för dom:P De båda har utvecklats mycket i Handstand, då de går halvvägs ner. Olle klarade 2x17 och Lucas klarade 2x15! Grymt bra killar!

Jag (Gustav) har fastnat lite på pullupsen men jag försöker hitta genväger för att gå vidare, börjart springa nu och så.. Så det ska förhoppningsvis ge sig snart ;)
Handstand har gått riktigt bra och det är sjukt kul att träna handstand! Från att jag klarade 1x5 för nåt år sedan och nu klarar 2x10! Riktigt skön känsla!

Vi mätte oss också, det ska vi göra varje månad men vi glömde göra det en månad... Så på två månader har jag gått från 120 cm i arxlar till 125!! Är förmodligen handstand, brygga och armhävningar som har gjort att det har hänt så mycket:)

Så när man kommer till de tyngre övningarna så händer det mycket :)

Ha de gott o träna på!
Handstand steg tre, kalle klarar ca 1 minut.

Gustav steg fem, klara 1 x 11och 1 x 10.
Horizontal tuck clutch flag, Kalle kör ca 3 x 10 sek.

Bent leg press flag, Gustav köra 3 x 10 sek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar