En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

tisdag 16 juli 2013

Alkohol och träning?? Hur mycket förstör alkoholen??Nu har jag och några tränings kamrater varit och festat en del förra veckan.. så träningsschemat följdes inget vidare..

Förlorar man verkligen 1 hel månads träning om man råkar bli riktigt rund om fötterna?? Eller förlorar du två veckor? Har hört många olika rykten..

En vacker dag när jag lyssnade på P3 så var det en kille som ringde in och undrade hur mycket alkoholen påverkar träningen.. Krister och Morgan ringde upp en expert inom det området!!

" Du ska inte dricka samma dag som du tränar för det gör inte stor nytta, du ska absolut inte träna dagen efter att du festat.. kroppen har då fullt upp med att göra sig av med alkoholen.." så du fförlorar typ 2 dagar!

Säger inte att "så här är det" våra ord är lag...utan det är vår träningsfilosofi, detta är vad vi tror på! :)


Men jag (Gustav) tycker det är kul att hålla igång så jag brukar inte bry mig så mycket om det, jag kan träna och dricka på kvällen.. tycker det är skönt att ha tagit slut på sig, om träningen inte ger resultat den dagen så får den ge resultat nästa gång :P

Men efter att vi hade varit ute en del förra veckan så var jag en pullup från mitt personliga rekord igår!! Tycker det var kontsigt eftersom vi hade festat typ hela förra veckan...
Detta är självklart väldigt individuellt, men tycker det är väldigt intressant!!


Träna på grabbar och tjejer! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar