En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

lördag 8 februari 2014

Årets första utomhusträning


Jag (Lucas) passade på att träna lite på lekplatsen idag. Provade lite nytt och körde lite Human Flag och sånt som vi inte har tränat på ett tag. Klippte ihop en liten film, enjoy!

 

3 kommentarer:

 1. Tjena! Grym blogg! Skulle ni inte kunna göra en film där ni visar hur man gör en human flag? Ser ut som att ni har koll på det? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå!
   Kul att vi kan inspirera! Japp vi ska snart göra en film om hur man ska träna för att lära sig Human Flag. Det är några steg du ska följa och det kommer ta några månader, men det är det värt! ;)
   Ha de!
   /// Gustav

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera