En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

onsdag 12 mars 2014

Våren ger inspiration! Back Lever träning


Idag var Jag (Gustav) och Lucas o tränade på vårt sk "utegym". Vi har nu lämnat bridgeträningen under en tid för att se om vi kan lära oss Back Lever! Back Lever är en tung övning än så länge, vi är inte där ännu men vi gör övningar som tar oss närmare den riktiga back bever!:) När du göra back lever så ska du hänga rakt ut med kroppen, som ett rakt streck typ.
Vi provade även lite Human Flag bara för o se hur vi ligger till, vi har nämligen inte tränat human flag på några månader eftersom det har varit så kallt ute och vi har inte tillgång till någon stång inomhus..Hur som helst så ligger vi bra till, har inte tappat så mycket sen sommaren vilket är gött!!

Stretchning
Stretchning


Lucas tränar på Back Lever
                                               
                                                        Gustav tränar Back lever

Lucas tränar på steg till Human Flag!

Gustav provar Human Flag!

2 kommentarer:

  1. Ni kör mycket human flag. Skulle ni inte kunna visa hur ni har lärt er det istället för att bara showa?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har funderat på att göra en film, men den kommer nog snart ska du se;)

      Radera