En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

söndag 6 oktober 2013

Lite expolsivträning och SOLITARY CONFINEMENT programmet ska följas nu!

Hej på er!
I torsdags så tränade jag ( Gustav) och Kalle!
Vi testade stå på huvud och händer, tränar balansen men även ryggens muskulatur som ni ser.
Sen körde vi lite expolsiv träning, superman heter övningen i Paulo Robertos bok iaf. Som ni ser så tycker vi det var skitkul och mycket givande ;)

Sen ska jag testa ett annat program i CC, har följt Veterano länge nu och känner att jag vill ha ytterligare lite mer träning. Ska köra programmet som heter Solitary Confinement, är en riktig svining rutin tror jag men ska testa den iaf, se om kroppen orkar med det programmet.

Programmet ser ut så här:

Måndag: Pullups, Squats och grip work.
Tisdag: Pushups, leg raises och Calf work
Onsdag: Handstand pushups, bridges och neck work.
Torsdag: Pullups, squats och grip work
Fredag:Pushups, Leg raises och Calf work
Lördag: Handstand pushups, bridges och neck work.

Ska bli intressant att testa detta:) För ni som undrar så är Calf work vadträning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar