En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

måndag 4 november 2013

Nya träningsmetoder!

Denna måndagen så tränade jag och Lucas ihop, brukar inte hända så ofta längre eftersom Lucas studerar och jag jobbar. Så det gäller att ta tillfällena iakt;)
Lucas körde 3x12 pullups, ja ni ser vad för sorts pullups han kör också. Den här sortens pullups tar mycket på underarmarna men även mycket på biceps.
Sen körde han även dips 3x12, mycket armträning där alltså;)
Jag (Gustav) körde viktade pullups,1x13,1x12 och 1x10 med 15 kg hängade i rep. Egentligen vill jag inte köra med vikter, men jag måste bli lite starkare för att klara av enarms pullupsen. Sen försökte jag mig på One arm elbow lever, var rätt svårt.. Men med lite mer teknik så ska det nog gå rätt bra! Testade även lite en arms armhävningar, det gick också rätt bra!:)
Det var gött att träna ikväll och det var ännu roligare att vara två som peppar varandra!

Ha en bra vecka!

/// Gustav och Lucas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar