En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

torsdag 20 juni 2013

Alla fyra på lekplatsen!

Tjaa!
Igår var alla fyra med och tränade! Det var en liten kille på lekplatsen som också ville vara med, han hade potential den grabben! ;) Vi visade lite och han tyckte det var riktigt kul!

Olle Nyman körde halva handstand igår, han klarade 2x8!
Kalle Nyman är på steg tre, han stod på händer i ca 55 sekunder! Det är också riktigt bra, jobbigare än ni tror.
Lucas är också på halva handstand han klarade också 2x8 vilket är bra! Förra veckan klarade han 2x11 så han var lite missnöjd.. men dags formen gör mycket.
Jag (Gustav) klarade 2x7 på fulla handstand, är mycket nöjd med det. Är kul att äntligen få börja köra riktiga!:)

Olle kör handstand halvvägs ner!

Lucas stretchar lite innan han börjar på handstand ;)

Olle gör lite reklam för"Ultimate Power" Ja visst är det så!

Nu har alla fyra likadana linnen! :) Detta börjar bli seriöst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar