En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

onsdag 8 maj 2013

En närmre titt på ryggövningarna

Convict conditioning är grymt bra för ryggen. Här har vi lite bilder som visar att bryggövningarna tar över hela ryggen, framförallt nere vid ländryggen. Du blir inte bara starkare utan mycket smidigare också.

Här ser man vilka muskler på rygg och armar som används vid brygga... nästan alla helt enkelt ;)
Kalle är på steg två i brygga, även denna övning tar på hela ryggen och armarna speciellt triceps brachiiInga kommentarer:

Skicka en kommentar