En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

onsdag 10 april 2013

Dagens träning

Idag stack jag (Gustav) och Kalle till en lokal lekplats där vi tränade lite hängning och provade på lite andra övningar.

Idag stod hängning och handstand på schemat. Kalle är på tredje veckan i andra steget och jag har hållt på med fjärde steget i ca två månader. Tror att min operation har gjort att jag har hamnat efter lite.

Det var skönt att få träna ute nu när det börjar bli bra väder!

Dagens redskap

Kalle lyckades hänga 4 x 1 min.

Så här ont tycker tydligen Kalle det gör efter en "hägning"

4e steget i hängning. Stor skillnad när man går från två till en hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar