En resa mot "RIKTIG" styrka

En resa mot RIKTIG styrka! Här följer ni Kalle, Gustav, Olle och Lucas resa mot "riktig" styrka. Vi kommer utföra en träningsform som är inspirerad ifrån boken Convict Conditioning skriven av Paul Wade. Vi tror stark på denna form av träning då den ska ge otrolig styrka och kroppskontroll, den ska även vara skadeförebyggande. Du blir inte uppumpad utan får mer av en gymnastikkropp och kolla bara gymnasternas styrka, den är ju SJUK. Hur många av de uppumpade killarna på gymmet tror du kan göra en ren "one-arm pullup" ? Träningsformen bygger på det kroppen är skapad att göra, att lyfta sin egen kroppsvikt. Alla fyra har lite olika mål och träningsupplägg med träningen men den beskrivs under våra "träningsprofiler"

Translate

torsdag 18 april 2013

Onsdagens träning

 Jag (Gustav), Kalle och Lucas var och tränade igår på ute "gymet". Vi körde handstand och hägning. Testade även negativa muscle ups. Jag och Lucas ska göra lite ändringar i vårt schema, ska köra hängning på måndagar istället, så vi får ett grymt bra armpass med både pullups och hängning på måndagar. Det gick bra för alla igår, Kalle körde hängning 4x1 minut och det har gått en månad så nu får han gå vidare till nästa steg.
Jag och Lucas körde handstand, vi ökade med några rep jämfört med förra veckan så det känns bra!
  

 


Lucas kör handstand!
Han körde verkligen slut på sig!! 
    


Trifecta hold, strecthar ländrygg och höfter.
Kalle testar negativa muscle ups.
                        

Här ser ni stor skillnad på mig och Lucas! Han är på sista steget på ryggstrechningen, jag är bara på steg 2. Trifectan är ett måste efter varje träningspass!

1 kommentar: